نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است
سرخط خبرها

جهش تولید در ایران خودرو | توليد ايران‌خودرو از نيم ميليون دستگاه گذشت

  • کد خبر: ۶۱۶۳۵
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
جهش تولید در ایران خودرو | توليد ايران‌خودرو از نيم ميليون دستگاه گذشت
 گروه صنعتی ایران خودرو موفق شد با همت مجموعه کارکنان و همیاری سازندگان زنجیره تامین، اهداف خود در سال جهش تولید را محقق کند به طوری که تولید ایران‌خودرو از نیم میلیون دستگاه گذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، ایران خودرو در ۲۵ اسفند، تحقق شعار جهش تولید را جشن گرفت و توانست با وجود محدودیت‌ها و مشکلات متعدد به واسطه تحریم‌های ظالمانه و بیماری کرونا، به تعهدات خود به جامعه و ذی‌نفعان عمل کند.

 

این خودروساز بزرگ کشور که در حال حاضر بیش از ۵۵ درصد از سهم بازار خودروی سواری کشور را در اختیار دارد، توانسته، عدد تولید امسال را به ۵۰۱۳۹۹ دستگاه برساند و با افزایش ۳۶ درصدی تولید در سال جهش تولید، در مقایسه با سال گذشته، علاوه بر ایجاد و حفظ رونق و ثبات در تولید، عرضه به بازار را افزایش داده و نیاز مشتریان را تامین کند.


در چند روز مانده به سال ۱۴۰۰ و همچنین در طول تعطیلات نوروز، تولید در ایران خودرو ادامه دارد و کارگران خطوط تکمیل‌کاری برای تکمیل و تجاری سازی خودرو‌های دارای کسری قطعه در محل کار حضور خواهند یافت.


در روز‌های پایانی امسال، بر خلاف سنوات گذشته، قیمت بازار روند کاهشی گرفته و به گفته کارشناسان، به روز رسانی تعهدات معوق و اجرای برنامه‌های متعدد فروش و افزایش عرضه به بازار، نقش مهمی در ایجاد این روند داشته است. تعهدات معوق ایران خودرو در ابتدای سال آینده تنها شش هزار دستگاه مربوط به خودرو‌های هایما و ۲۰۷ اتوماتیک خواهد بود و این تعداد نیز در ماه‌های ابتدایی این سال به روزآوری خواهد شد؛ بر همین اساس، این شرکت برنامه ریزی دقیقی برای اجرای طرح‌های متنوع فروش در سال آینده تدارک دیده تا مشتریان با خیالی آسوده نسبت به خرید خودرو از کارخانه اقدام کنند.


افزایش عمق ساخت داخل و تامین قطعات از منابع داخلی، از عوامل اصلی کاهش قابل توجه خودرو‌های دارای کسری قطعه و افزایش عرضه به بازار بوده که ایران خودرو در این مسیر توانسته با استفاده از توانمندی قطعه سازان، شرکت‌های دانش بنیان و نهاد‌ها و سازمان‌های دارای ظرفیت‌های داخلی‌سازی، موفق عمل کند و تولید را بدون نیاز به شرکای خارجی ادامه دهد.


در همین حال، مسیر اجرای نقشه راه توسعه در ایران خودرو با همکاری و همدلی متخصصان و مهندسان کشور ترسیم شده و در ابتدای آن، پنج محصول فعلی ارتقا یافته و محصول جدید تارا به سبد تولیدات این شرکت افزوده شده است. در سال ۹۹ با طراحی و نمونه‌سازی موتور سه استوانه و تولید انبوه گیربکس شش سرعته نیز گام مهمی در توسعه قوای محرکه برداشته شد.


گروه صنعتی ایران خودرو با پشت سر گذاشتن بحران‌های ناشی از شرایط سخت کسب و کار و تحریم ها، به دنبال دستیابی به افق‌های روشن‌تر در بازار خودروی کشور در سال‌های آینده است.


گفتنی است، عبور ۵۰۱۳۹۹‌مین خودرو از خط تولید مونتاژ شماره ۴، با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد و کارگران گروه صنعتی ایران خودرو، جشن گرفته شد.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->